Zelený Sen, Lapače Retro Príručka Sen Lapače, Domáce Dekorácie z Prírodného Kameňa Stromu Života Ornament Dekorácie Prívesok
Home Decor

Zelený Sen, Lapače Retro Príručka Sen Lapače, Domáce Dekorácie z Prírodného Kameňa Stromu Života Ornament Dekorácie Prívesok

Cena:

€7.75 €15.49

Množstvo:

Popis Produktu

Odrážky:

1.Unikátny Trojuholníkový Dizajn: Prijatie unikátny trojuholníkový dizajn, tento sen catcher je spárované s zelenej a hnedej prírodné perie a drevené korálky.Trojuholníky majú tiež hlboké významy, ktoré predstavujú energiu mužské a ženské vlastnosti a elementy ohňa, vzduchu, vody a pôdy.

2.Filter Sa nočné Mory: Náš trojuholník dream catcher je vyrobený z prísne kontrolovaná prírodné perie, ktoré môžu chytiť zlé sny a nech tie dobré posuňte dole pierko na vás.V pierko tiež symbolizuje dýchanie, vzduch, materinskej lásky a ochrany.To nie je len dekorácia, ale médium na vyjadrenie dobré sny.

3.Široký Žiadosti: pierko sen lapače môžu byť zavesené kdekoľvek v spálni, obývacej izby, detskej izby, atď.pridať dotyk farieb a teplo vášho priestoru.Môžu byť tiež použité ako svadobné dekorácie, účtovná nový pár je krásna očakávania na ich newlywed život.Sen lapače majú bohatú kultúrnu históriu a tajomné dôsledky.

4. Ručné Dizajn: Tento trojuholník dream catcher je 100% ručne vyrábané s vynikajúcou kvalitou spracovania a prešla prísnou kontrolou kvality.To vám môže pomôcť uvoľniť svoje starosti a vyplňte vaše izba s fantáziou.To je aj neškodné a znečistenia-free, čo je perfektný pre vašu prázdnu stenu.

5.Ideálny Darček: Toto pierko dreamcatcher môže byť vzhľadom na vašich príbuzných a priateľov, deti, milenca, alebo niekto, na ktorých vám záleží.Budú sa cítiť teplo a lásky s týmto zmysluplné a tvorivé darček.

Tieto zelené sen lapače sú mäkké a pohodlné, vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré prešli prísnou kontrolou kvality.Predstavujú energiu mužské a ženské vlastnosti, prináša harmóniu a pokoj, aby sa vaše sny.Si môžete zavesiť ich na ľubovoľné miesto v spálni, obývacej izby, detskej izby, atď.Oni sú tiež skvelé darčeky pre vašich blízkych a priateľov, ktorí milujú krásne a zmysluplné dekorácie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Trojuholník Dream Catcher

Farba: Zelená+Hnedá

Materiál: Železo+Pierko

Trojuholník železa krúžok hrany dĺžka: cca 20 cm/7.9 v

Celková dĺžka: cca 50 cm/19.7 v

Váha: cca 52 g

Druh: Okrasné prívesok

Balenie Zoznam:

Trojuholník Dream Catcher * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Špecifikácia výrobku

SKU: h106926

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Tému - Zviera
  • Štýl - Moderný Štýl
  • Materiál - Plastové
  • Montáž Vyžaduje - no

Dať vaše hodnotenie: