5 Štýly Sveter Šatkou Klipy Nastaviť Vintage Cardigan Golier Klipy Šaty Nastaviť Klipy
Šperky A Príslušenstvo

5 Štýly Sveter Šatkou Klipy Nastaviť Vintage Cardigan Golier Klipy Šaty Nastaviť Klipy

Cena:

€3.66 €5.46

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

Vintage sveter golier klipy sada, balenie obsahuje 5 kusov vintage sveter šatkou klipy v rôznych štýloch, môže splniť vaše rôznych zodpovedajúce potrebám.tiež môže slúžiť ako darčeky pre svojich nijakých, matka, učiteľov, priateľov a tak ďalej.

Elegantné a nádherné, náš cardigan golier klipy sú retro a elegantné tie, môžete nájsť kvetinový vzor,drahokamy a viac na ich povrchu, vynikajúci dizajn, pridať ďalšie kúzlo, aby vaše oblečenie a ľahko zápas s váš rôzne druhy oblečenia.

Trvalé použitie, tieto šaty tričko klipy sú vyrobené z kvalitnej zliatiny materiálu, niektoré sú zariadené s dostatočne odolné, aby sa uchovávať dlhšiu dobu, nie je ľahké prelomiť ani ho nedeformujte, farba nebude jednoduché zmiznúť rovnako.

Vhodný pre mnoho príležitostí, vinobranie sveter šatkou klipy môže zápas s rôznymi oblečenie a šaty, napríklad svetre, šaty, obojky, šatky, pre bunda a viac, vhodné pre formálne aj neformálne príležitosti, ako zoznamka, pracovné, svadobné, atď.

Jednoduché ovládanie,nádherné a klipy, len otvorte klipy a jemne a klip je na vaše oblečenie pevne, aby si viac atraktívne a oko-lov v davy, vhodné na klip a vzlietnuť.

Špecifikácie:

Materiál:Zliatiny

Veľkosť:Dĺžka:9 CM/3.54 palcov

Balenie Obsahuje:

5 Kusov Sveter Golier Klipy

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

Vzhľadom na rozdiel betweeen rôznych monitory,pic nemusia odrážať skutočný farba položky.

Špecifikácia výrobku

SKU: h133686

  • Jemné alebo Módne - Móda
  • Kovy Typ - Medi
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • CN - Guangdong
  • Materiál - Kov

Dať vaše hodnotenie: