Kancelárske Potreby Stenu Držiak S Prísavkou, Silikónové Horúce Železo Závesu, Ploché Železo Puzdro Č Dierovanie Úsporné Vlasy Žehlička Organizátor
Stôl Príslušenstvo & Organizátor

Kancelárske Potreby Stenu Držiak S Prísavkou, Silikónové Horúce Železo Závesu, Ploché Železo Puzdro Č Dierovanie Úsporné Vlasy Žehlička Organizátor

Cena:

€4.98 €9.57

Množstvo:

Popis Produktu

Odrážky:

1.Žiaruvzdorné: Vyrobená z vysoko kvalitných silikónových materiálov, táto kulma držiteľ vydrží teplotu, chráni dosku popáleninách a spáliť známky.Silikónový materiál je tiež odolný a ľahko poškodený, zabezpečenie dlhodobé použitie.

2.Tepelná Ochrana: silikónové kulma držiak chráni váš tovar pred poškodením teplom absorpciou vysokú teplotu kulma.To tiež zabraňuje popáleniny, obarenie udržiavaním horúci povrch preč z vašej pokožky.

3.Ľahko sa Čistí: Čisté s mydlovou vodou, alkohol obrúsky, alebo aj v umývačke riadu.Môžete bezpečne umiestniť svoje horúce kulma na to bez obáv z topenia alebo pálenie.Pri umiestnení alebo posunutím držiaka, nebudete cítiť teplo na ruky.

4.Široké Uplatnenie: Organizovať hot styling nástroje ľahko s týmto silikónový držiak, ideálne pre vedenie kulmy na vlasy, žehličky, sušiče vlasov a iné nástroje v dosahu.Robustné prísavky, montáž na steny alebo skrine doma, v škole alebo počas cestovania.

5.Jednoduchá Inštalácia: Žiadne vŕtanie vyžaduje, len lúpať ochranný film a stlačte držiak pevne na hladkom, neporézny povrch, ako drezu alebo dosku.Uistite sa, že povrch je čistý a suchý pred použitím.

Špecifikácie:

Názov: Silikónové Kulma Držiteľ

Produkt materiál: silikón

Veľkosť produktu: (cca.)4.5*9.3*18.7 cm/1.77*3.66*7.36 palcov

Hmotnosť výrobku: 193g

Zoznam Balíkov:

Silikónové Kulma Držiak * 1

Špecifikácia výrobku

SKU: h138778

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Držiaky Na Písacie Potreby

Dať vaše hodnotenie: