Pre Dyson V7 V8, V10 V11 V15 Akumulátorové Vysávače Vákuové Čerpadlo Pre Oblečenie Skladovanie Tašky Head Nahradenie Časti Prílohy
Elektrické Hlboké Kotly

Pre Dyson V7 V8, V10 V11 V15 Akumulátorové Vysávače Vákuové Čerpadlo Pre Oblečenie Skladovanie Tašky Head Nahradenie Časti Prílohy

Cena:

€13.61 €26.17

Množstvo:

Popis Produktu

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

[Univerzálny Kompatibilita]je špeciálne navrhnutý pre bezproblémovú kompatibilitu s Dyson V7, V8, V10, V11, a V15 série vysávače.

[Jednoduché pripojenie]S jeho one-kliknite na pripojenie systému, je inštalácia a odstránenie rýchle a bezproblémové, bez potreby pre extra adaptéry.

[Enhanced Vysávanie Skúsenosti]Boost vysávač je všestrannosť a zároveň sa teší viac ako o 100% rýchlejšie kompresie rýchlosť v porovnaní s ručné čerpadlo, s menším úsilím.

[Širokú Kompatibilitu]Univerzálne a kompatibilné s väčšinou typov vákuových kompresie tašky, takže je neuveriteľne výhodné pre ukladanie oblečenie, deky a ďalšie vo vašej domácnosti.

[Priestor Optimalizácia]Maximalizujte svoj úložný priestor a udržať váš domov organizované bez námahy, s týmto univerzálne príslušenstvo.

Farba:žltá+modrá

Materiál:plast

Obsah Balenia:

2 x Vákuové Čerpadlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: h23179

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: