Vinyl Roll Úložný Stojan S 25 Diery, Vinyl Roll Držiak Pre Plavidlá, Izba, 12Inch X 12Inch 2 cm Diery
Stôl Príslušenstvo & Organizátor

Vinyl Roll Úložný Stojan S 25 Diery, Vinyl Roll Držiak Pre Plavidlá, Izba, 12Inch X 12Inch 2 cm Diery

Cena:

€33.14 €54.34

Množstvo:

Popis Produktu

Vinyl úložný stojan: Tento typ vinyl roll skladovanie má vynikajúce skladovanie a organizácie, funkcie a môže ubytovať až 25 vinyl rožky.Ľahký a jednoducho sa inštaluje.

Odolný a robustný: Naše vinyl roll stojan je veľmi odolné, vyrobené z pribrala akryl materiálu a môže byť použitý na dlhú dobu.Pohodlné skladovanie oblasti je vaše plavidlo izba čistejšie a tidier.

Veľkosť podrobnosti: Každý vinyl úložný stojan je 12x12 cm/31x31 cm veľkosť s 25 diery, každý o veľkosti 2 " /5 cm.Prosím, pozorne skontrolujte veľkosť pred nákupom produktu.

Vymeniteľné dizajn: Naše vinyl držiak je odnímateľný a skladá sa zo štyroch montáž tyče spojené dohromady, takže môžete rozobrať ju, keď ju nepotrebujete a nestrácajte úložného priestoru doma.

Bezpečnostné opatrenia a Služby: exteriér vinyl úložný stojan má priehľadný ochranný film, aby sa zabránilo poškriabaniu počas prepravy.Prosím, ošúpeme ju pred montáž!

Množstvo:2 Pack/1 Balenie

Farba:Transparentná

Materiál:Akryl

Veľkosť:31x31x15cm

Obsah Balenia:

2 * Vinyl Roll Držiteľ

/

1 * Vinyl Roll Držiteľ

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: h35866

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: