Robotické Vysávače HEPA Filtre Main / Bočné Kefa Mop Vrecka na Prach Príslušenstvo Pre Roborock S8 / S8+ +G20 S7 TS7
Elektrické Hlboké Kotly

Robotické Vysávače HEPA Filtre Main / Bočné Kefa Mop Vrecka na Prach Príslušenstvo Pre Roborock S8 / S8+ +G20 S7 TS7

Cena:

€11.50 €17.43

Množstvo:

Popis Produktu

Robotické Vysávače HEPA Filtre Main / Bočné Kefa Mop Vrecka na Prach Príslušenstvo Pre Roborock S8 / S8+ +G20 S7 TS7 Applicate Model: Pre Roborock S8 / S8+ G20 S7 T7S Univerzálny Robot Vysávač. (Prosím potvrďte svoj Vysávač model pred nákupom)

Bočné Kefa: Edge-Zametanie kefy pomôže dostať hlboko do rohov a pohodlný proti múru a líšt na zabezpečenie vynikajúci čistej oblasti.

Na hepa filter dokáže zachovať čistiaci výkon metla, zatiaľ čo zníženie prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.Mop látka má silný a dlhotrvajúci čistiaci výkon, ktorý môže ľahko reagovať na rôzne škvrny, ako sú stopy na podlahe, šťava rezíduí, a olejové škvrny.

Jednoduchá Inštalácia: náhradné diely sú prasklo na miesto, a denne sa náhrada môže byť vykonaná rýchlo a jednoducho, bez akýchkoľvek nástrojov.Nahradiť spotrebné doplnenie kit každé 2 až 3 mesiace, aby lepšie chrániť pre Roborock.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

2 x filter obrazovky

2 x biely štetec

2 x čiernym štetcom

2 x rag

1 x vrecka na prach

1 x malý štetec

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: h41553

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: