Náhradné Príslušenstvo Bočné Kefa Mop Látkové Podložky Handry Vrecka na Prach vhodné Pre Roidmi EVA SDJ06RM Robot Vysávač
Elektrické Hlboké Kotly

Náhradné Príslušenstvo Bočné Kefa Mop Látkové Podložky Handry Vrecka na Prach vhodné Pre Roidmi EVA SDJ06RM Robot Vysávač

Cena:

€12.14 €18.68

Množstvo:

Popis Produktu

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky.

Úplne nové, vysoko kvalitné materiály, dobre vyrobené, odolné a vysoko kompatibilné so zariadením.

čisté príslušenstvo udržať váš domov robot na vrchole výkonnosti.Príslušenstvo obsah sú jednoducho odstránené a nahradené ako súčasť pravidelnej údržby.Tiež znižuje prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.

S cieľom dosiahnuť čo najlepšie čistenie a filtrovanie účinok, príslušenstvo na čistenie by malo byť nahradené každé 2-3 mesiace, podľa frekvencie používania.

Vrecka na zametanie robot sa používa na zbieranie prachu a nečistôt pri vdýchnutí, keď robot čistí zemi.Vlákna materiál môže filter drobné častice vo vzduchu, čím sa znižuje prachu a nečistôt vo vzduchu v interiéri.Vrecka tiež zabraňuje vnikaniu prachu a nečistoty z úteku z robota, vedenie vnútorné prostredie čisté, a môžete vyfiltrovať menšie častice, ako sú napríklad peľ, baktérie a vírusy, čím zdravšie vnútorné prostredie pre užívateľov.

Mop na zametanie robot sa zvyčajne používa na utretie zem, odstránenie škvŕn a značky na zemi.Mop zachytáva nečistoty a usadeniny pre čistejšie podlahy, umožňuje viac dôkladné čistenie.

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: plast

Obsah Balenia:

4 x bočné kefa

6 x mop

3 x vrecka na prach

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Vážený zákazník, ak si chcete kúpiť vo veľkých množstvách, prosím, kontaktujte nás, my vám ponúknuť iné zvýhodnené ceny.

Špecifikácia výrobku

SKU: h49751

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: