5000W Miesto Zvárač 2v1 Automatické Nohy Pedál Dva Režimy Miesto Zvárač 9Gears Nastaviteľné Fit Pre Výrobu DIY sady Batérií NÁS Plug
Nástroje

5000W Miesto Zvárač 2v1 Automatické Nohy Pedál Dva Režimy Miesto Zvárač 9Gears Nastaviteľné Fit Pre Výrobu DIY sady Batérií NÁS Plug

Cena:

€52.00 €67.53

Množstvo:

Popis Produktu

Na 5000W high-výkon batérie miesto zvárač má dobrý výkon a dlhú životnosť.To môže poskytnúť silný výkon a zlepšenie efektivity práce.Miesto zvárač ovláda dva ultra-high-speed batérie, presne výstupy energie impulzu cez program postavený-v single-chip mikropočítačový, a generuje vysoké teploty v krátkom čase.Po rýchle chladenie, niklu pásky a batérie sú zvárané lokálne.

[Dva automaty a Pedál Režimy]: Odlišné od tradičného miestneho zváracie stroje, tento produkt je vybavený automatickým prepínaním na hlavu a nohy ovládané bodové zváranie plechu, ktorý podporuje automatické a manuálne pedál režimy.To môže byť vymenené kedykoľvek podľa vašej potreby prevádzky.

[1-9 Úrovni Gombíka Nastavenie]: mini mieste zvárač je navrhnutý s 9-úroveň výstupného výkonu nastavenia môžete nastaviť výstupný výkon od 0-800A, otočením gombíka, čím väčšia hodnota, tým vyššia výstup.

[Displej LCD] batérie napätie úrovni je kľúčovým faktorom, ktoré ovplyvňujú bodové zváranie účinok.Na obrazovke naše miesto zvárač môže zobrazovať vnútorné napätie produkt v reálnom čase, čo je výhodné pre vás, aby ste skontrolovať a účtovať v čase.To by malo byť úplne nabitá, keď používate prvýkrát, prosím nabíjať, keď je obrazovka napätie je nižšie ako 7.3 V.

[Ľahko ovládateľný]: Tento mini bodové zváranie zariadenia je mini a svetlo, úspory priestoru v domácnosti, môžete ľahko a rýchlo, doprava, bodové zváranie stroj na rôzne pracovné pozície.Spot zvárači sú vybavené spájkovanie perá, ktoré sú elektricky vodivé a majú nízku kontakt odpor.Zváranie ihly z nastaviteľné bodové zváranie stroj môže byť odstránený a nahradený, inštalované a prevádzkované.

[Teplá Tipy pre Začiatočníkov]: Po obdržaní tovaru, prosím, nabite ju prvý a praxi niekoľkokrát nájsť vhodné bodové zváranie sila, toto je malý batérie packwelding stroj, vhodný pre začiatočníkov aj profesionálnych zváračov.

[ŠIROKOUHLÝ APLIKÁCIE]: miesto zvárač s veľkým výkonom môže byť použitý na pripojenie nikel pásy 18650 lítiové batérie, alebo bodové zváranie železa dosky a nerezové plechy.Je tiež vhodný pre rýchle zváranie 0.1-0.15 mm nikel-á oceľového plechu a 0,1 mm čistý nikel dosky.Je veľmi vhodný na výrobu sady batérií a inžinierske opravy.

Pripojte Typ: NÁM Zástrčku, platí, Kanada, India, Mexiko, Thajsko, Taiwan, Spojené Štáty, na Filipínach a tak ďalej.

Napätie: AC100-240V

Farba:čierna

Materiál:Kov

Obsah Balenia:

1 nastavte x mieste zvárač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: h57021

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: