Nabíjateľná Elektrické Ponožky Elektrické Vyhrievané Ponožky S 3-úroveň Teplota Úprava 4000mAh Batérie Powered Nohy Teplejšie Pre
Športové Oblečenie A Príslušenstvo

Nabíjateľná Elektrické Ponožky Elektrické Vyhrievané Ponožky S 3-úroveň Teplota Úprava 4000mAh Batérie Powered Nohy Teplejšie Pre

Cena:

€22.03 €31.48

Množstvo:

Popis Produktu

Popis:

Elektrický Ponožky sú vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny,ktoré majú veľmi dobré teplo ochranu.Vykurovanie ponožky heat up rýchlo a majú dlhú životnosť, a môžete ich použiť na studené počasie.

Funkcie:

1.Vysoko kvalitné Textílie: Vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, teplé a pohodlné, rýchle tepla, dlhá životnosť, mäkké a trvanlivé, bezpečné a spoľahlivé.

2. 4000mAh Nabíjateľná Lítiová Batéria

3. 3-Úroveň Teplota Úprava: high-level teplota je 60 stupňov, mid-úrovni je teplota 50 stupňov, a low-level teplota je 40 stupňov

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu byť niektoré chromatické aberácií, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, rozmery produktu sa môže líšiť.

Špecifikácie:

Veľkosť balenia: o 19.2*10*7.2 CM/7.56*3.94*2.83 v

Váha: cca 410 g / cm

Produkt napätie: 5V

Batéria napätie: 3,7 V

Tepelnej energie: 40-60℃

Batéria kapacita: 4000mAh

Materiál: bavlna

Balenie Zoznam:

1*1 Pár Vyhrievané Ponožky

1*USB Kábel

1*Inštrukcie

2*Batérie

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jemné Materiál:Naše vyhrievané ponožky sú navrhnuté s vysoko kvalitnej tkaniny a sú vstavané vykurovacie teleso pomôžu zamerať tepla v päte, aby vaše nohy dostali za studena.

2.Útulné a dlhotrvajúci:Tieto ponožky boli super pružnosť, neviditeľný 3D priestorové vykurovanie.Vaše nohy sú uistite sa, že pobyt v teple, suchu a útulné počas žiadne vnútorné a vonkajšie činnosti, ako tieto teplé ponožky prísť s dlhou životnosťou.

3.Nabíjateľná Batéria: elektrické vyhrievané ponožky zahŕňajú pár 4000mah lítiové batérie, ktoré sú praktické a majú dlhodobú života.Existujú 3 úrovne teploty úprava: high-level teplota je 60 stupňov, mid-úrovni je teplota 50 stupňov, a low-level teplota je 40 stupňov.Môžete si vybrať podľa vašej potreby.

4.Jednoduché Umývanie: Tieto vyhrievané ponožky sú ľahko umývateľné.Môžete umyť ich ruky alebo stroj.Len pamätajte na batériu pred praním.

5.Široký Sortiment Použitie: vykurovanie ponožky sú veľmi vhodné na rôzne vnútorné a vonkajšie aktivity.Môžete zažiť teplej zime a dopriať si relax outdoorové aktivity, ako rybolov, kemping, lyžovanie,turistika, jednoducho chôdzu.

Špecifikácia výrobku

SKU: h65374

  • Pohlavie - Muži
  • Hadica Výška - Koleno-Vysoká
  • Materiál - BAVLNA
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: