Drevené Prepletené, Srdce Kríž Ručne Vyrezávané Ornamenty, Dvojité Srdce Kríž Symbolizuje Visí Plastika Pre Domáce Obývacia Izba dekor
Home Decor

Drevené Prepletené, Srdce Kríž Ručne Vyrezávané Ornamenty, Dvojité Srdce Kríž Symbolizuje Visí Plastika Pre Domáce Obývacia Izba dekor

Cena:

€5.46 €10.94

Množstvo:

Popis Produktu

Odrážky:

1.Robustný Drevo: Tento vyrezávaný drevený kríž je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva materiál, ktorý zabráni lámanie alebo popraskanie pokoţky.To môže byť použitý na dlhú dobu ako úžasné dekorácie.Rezbárstvo je inteligentný a očarujúce, vyjadriť svoje a chuť.

2.Romantická Láska: Tento vyrezávaný drevený kríž, vitríny dve srdcia, ktoré sú navždy spojili, vyjadrujúce romantická láska, že vy a váš milenec majú pod ochranou Boha.To je krásne a zmysluplné darček symbolizuje vašu neoddeliteľnou lásky.

3.Zmysluplné Dizajn: Tento vyrezávaný drevený kríž ponúka dve prepletené srdcia, ktoré symbolizujú lásku medzi vami a Bohom.Môžete ju umiestniť kdekoľvek v domácnosti, ako je napríklad obývacia izba, štúdia izby, spálne, alebo záhradu, a nech je Boh svedkom tvojej lásky každý deň.

4.Zobrazenie : drevený srdce kríž je skvelý spôsob, ako zobraziť a lásku k Bohu.Má vintage flare, ktorý umožňuje stáť a pridáva kúzlo vášho domova.Môžete ju umiestniť kdekoľvek chcete vytvoriť útulné a duchovnej atmosfére.

5.Ideálny Darček: Tento vyrezávaný drevený kríž je krásne umelecké diela pre seba alebo svojich blízkych, ako to môže sprostredkovať svoju lásku a na ich alebo seba.Drevené prepletené, srdce kríž znamená spojenie medzi vami a Bohom a môžu byť zobrazené na stenu alebo stôl.

Podrobnosti:

Tento krásny kríž je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva, ktoré môžu byť použité na dlhú dobu.Ponúka dva prepletené srdcia v centre, predstavujúce eternals láska medzi vami a vašim partnerom.Nech je Boh svedkom tvojej lásky a milosti váš vzťah s tento kríž.Môžete visí to na stene alebo ho umiestnite na vašej polici ak chcete pridať vintage svetlice do vášho domova.To tiež robí skvelý darček pre svadby, výročia alebo na Valentína.

Špecifikácie:

Názov: Drevený kríž,

Materiál: drevo

Rozmery: 22.7x16.5x0.8 cm/8.94x6.5x0.31 palcov

Balenie zoznam:

1 x Vyrezávaný Drevený Kríž

Špecifikácia výrobku

SKU: h98726

  • Materiál - Drevo
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: