Drone Kamery ND Filter UV Ochrana Polarizované CPL Filter Pre Ľahké Zníženie Fotografie Neutrálne Drone Príslušenstvo
Fotoaparát & Foto

Drone Kamery ND Filter UV Ochrana Polarizované CPL Filter Pre Ľahké Zníženie Fotografie Neutrálne Drone Príslušenstvo

Cena:

€9.59 €26.63

Množstvo:

Popis Produktu

Zvýšenie vašej krajiny a fotografovaniu prírody s naše Fotografie Profesionálnej Fotografie Filter.Náš jedinečný dizajn zaisťuje, že vaše šošovky pobytov jasné a priehľadné počas snímania dlhé expozície záberov vodopádov, tečúcu vodu a vlny.Tento filter je robustný a odolný, zlepšenie kvality obrazu a poskytuje úžasné fotky každý čas.

Špecifikácia:

Produkt materiál: hliníková zliatina (rám), optické sklo

Hmotnosť výrobku: 5g

Veľkosť produktu: o 2.1x1.4x0.2 cm/0.83x0.55x0.08 palcov

Balenie Zoznam:

1* Objektív Filter

ALEBO

3* Objektív Filtre

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Inovatívne Pohodlie: Funkcia magnetické dizajn, ktorý umožňuje inštalovať a rozoberať ich v priebehu niekoľkých sekúnd.Oni nie sú ľahko spadne a môže zachytiť nádherné chvíle s ľahkosťou.Unikátny dizajn zabezpečuje, že filtre sú stably pevné a nemajú vplyv na gimbal kalibrácie.

2.Vynikajúci Dizajn: Zachytiť dych berúce letecké zábery s našimi drone objektív fotoaparátu filtre.Remeselnícky s optického skla a odolného hliníka, zliatiny, skúsenosti vynikajúci obraz definícia a sýtosť farieb, ako nikdy predtým.

3.Zachovaná Prehľadnosť: Funkcia obojstrannej multi-layer proces povliekania a precízne prepracovaný dizajn, ktorý účinne chráni váš objektív protiprachová a poškriabaniu odolné.Užite si vylepšené farieb a kontrast pre úchvatný letecké fotografie, ako sú nepremokavé a olej-dôkaz pre ľahkú údržbu.

4.Zvýšiť Vaše Fotografie: Pozdvihnúť vaše drone fotografie s našimi Drone Objektív Fotoaparátu Filtre s ND filtra funkcie, redukuje svetlo vytvoriť ohromujúci dlhú expozíciu, vodopádov, tečúca voda, vlny, a ďalšie.

5.Enhanced Image Quality: Inžinierstva poskytnúť výnimočnú jasnosť obrazu s rozšíreným filtračná technológia.Sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo nadmernej expozície a dokonale prispôsobiť váš fotoaparát, a zároveň zvýšenie kvality obrazu s high-kvalitné optické sklo.

Špecifikácia výrobku

SKU: h139009

  • Typ Filtra - Hviezda Filter
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - onscersoco

Dať vaše hodnotenie: