Pero, Ceruzka Držiteľa, Ručne Vyrábané Drevené Basketbal Stojan Ceruzka Organizátor, Kovové Pletivo, Ceruzky Pohár Basketbal, Stojan, Držiak Na Pero
Školské Potreby

Pero, Ceruzka Držiteľa, Ručne Vyrábané Drevené Basketbal Stojan Ceruzka Organizátor, Kovové Pletivo, Ceruzky Pohár Basketbal, Stojan, Držiak Na Pero

Cena:

€9.66 €13.80

Množstvo:

Popis Produktu

Pero, Ceruzka Držiteľa, Ručne vyrábané Drevené Basketbal Stojan Ceruzka Organizátor, Kovové Pletivo, Ceruzky Pohár Basketbal, Stojan, Držiak na Pero [Creative Basketbal Stojí Štýl] Ako basketbalovú loptu milenca, tento držiak na pero je základným zberateľskú.To môže dokonale ozdobiť váš desktop a uspokojí vaše obľúbené basketbal.

[Viacúčelový] je skvelá pre ukladanie ploche písacích potrieb ako sú perá, ceruzky, značku, zvýrazňovače, pravítko, gumu a pod.Udržuje všetky veci dobre usporiadané!

[Kovu Oka Cup] Oka pohár robí môžete ľahko vidieť, čo je vnútri.Žiadne ďalšie potrebné kopať cez zásuvky nájsť to, čo budete potrebovať, tak jednoduché a pohodlné použitie.

[Ideálny Darček] basketbal držiak na pero je dobrou voľbou pre narodeniny, Vianoce, festivaly a tak ďalej.

[Jednoduchá Montáž] Len kombinovať 3 časti a súčasti a budete vidieť pohode basketbal držiak na pero.Tiež to môže byť zbúrané znova a znova.

Farba:čierna+farba dreva

Materiál:Drevo+Kov

Veľkosť:111x117x175mm

Obsah Balenia:

1 x Držiak

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: h22378

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: