48pcs Zavesiť Tag Poškriabaniu Umenie Záložku Darček DIY Plavidlá Bamboo Stylus Triede So Stuhou Dúha Farieb Pre Deti Zvierat Tému
Školské Potreby

48pcs Zavesiť Tag Poškriabaniu Umenie Záložku Darček DIY Plavidlá Bamboo Stylus Triede So Stuhou Dúha Farieb Pre Deti Zvierat Tému

Cena:

€7.10 €9.34

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcie:

【JEDNODUCHÉ POUŽITIE] vyzýva Použiť bamboo stylus poškriabať preč povrchu black film odhaliť krásna dúha farieb a môžete okamžite plnohodnotne tvorby.Potom farebné saténové stuhy mohol zavesiť svoje maľby až do úplného aart záložku.

【ODOLNÝ MATERIÁL] vyzýva Vyrobené z kartónu, bambusové a trvanlivé páse s nástrojmi.bezpečné a bez zápachu, takže je ideálny ako prop pre rodič-dieťa interakcie.opatrenia 15x5cm/5.91x1.97inch a s otvorom v hornej pre zavesenie.

【ŠIROKO POUŽÍVANÉ] vyzýva Poškriabaniu umenie je aand zábavné aktivity pre všetky vekové kategórie a schopnosť úrovne, skvelá pre stranu, remeselné projektu, tábor, rodinnú zábavu deň, umenie triedy, školský projekt a skupinové aktivity.

【Dobrý Darček] vyzýva Poškriabaniu svoje vlastné návrhy na týchto záložiek za úžasný umelecký zážitok.Skvelý darček výber pre takmer komukoľvek, vrátane mladistvých, deti, umelcov, kolegami, rodinou alebo priateľmi.

【PACKAGE ZAHRNUTÉ] vyzýva Balík obsahuje 48 kusov hrubý papier záložky, 48 kusov saténové stuhy a 16pieces z bamboo stylus.Dostatočné množstvo pre vás DIY záložky a kresliť.

Špecifikácie:

Typ: Dinosaura, Zviera

Materiál: Kartón

Farba: Čierna

Veľkosť(L*W): O 15x5cm/5.91x1.97inch

Množstvo: 12pcs/set

Package Zahrnuté:

48pcs x Poškriabaniu Umenie Záložku

48pcs x Páse s nástrojmi

16pcs x Bamboo Stylus

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia výrobku

SKU: h26112

  • Druh - záložku
  • Materiál - Papier
  • Názov Značky - Hinmay
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Dizajn - Zviera

Dať vaše hodnotenie: