Pre MX Master3S Anti-Slip Myši Nálepky Priľnavosť Pásky Ručné Nálepky Non-Slip Sať Pot Káblové Bezdrôtové Myši Protišmykové Nálepky
Periférnych Zariadení

Pre MX Master3S Anti-Slip Myši Nálepky Priľnavosť Pásky Ručné Nálepky Non-Slip Sať Pot Káblové Bezdrôtové Myši Protišmykové Nálepky

Cena:

€1.12 €1.67

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcie:

1. Zlepšiť priľnavosť: myš nálepka je starostlivo navrhnutý na dosiahnutie účinnosti kontroly a poskytnúť lepšie uchopenie.Materiál je anti-pot a anti-sklzu, čo je pohodlnejšie a stabilný, keď pomocou myši.

2. Silná lepivosť: poskytuje veľmi silná lepivosť a nie spadnúť alebo opustiť žiadne lepkavé známky aj za časté používanie a vysoko-tlak prostredia.

3. Jednoduchá inštalácia: Inštalácia je veľmi jednoduchá.Jednoducho postupujte podľa pokynov a použiť nálepky na efektívna plocha.Silná lepivosť robí nálepky silné.

4. Veľmi trvanlivý: Jemný matný povrch, nie je ľahké nosenie, môžu byť použité na dlhú dobu, zlepšovanie efektivity práce.

5. Hodí myši dokonale: Toto anti-slip myši nálepka je špeciálne navrhnutý pre Master Mx 3 a perfektne sa hodí na okraji myši, aby vám poskytli najlepšie holding skúsenosti.

Špecifikácia:

Materiál: Anti-slip nálepky

Kategória:Ako na obrázku)

Farba:Ako na obrázku)

Účel: Vhodné pre MX Master3S myš

Balenie Obsahuje:1pc

Poznámky:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

Špecifikácia výrobku

SKU: h38733

  • Materiál - Gumené
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - SDJZT

Dať vaše hodnotenie: