Najnovšie Multifunkčné Laserové Zváranie/Upratovanie/Rezací Stroj 3 V 1 Zvárací Stroj Pre Spracovanie Nehrdzavejúcej Ocele A Carb
Nástroje

Najnovšie Multifunkčné Laserové Zváranie/Upratovanie/Rezací Stroj 3 V 1 Zvárací Stroj Pre Spracovanie Nehrdzavejúcej Ocele A Carb

Cena:

€5 319.48

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcia Stroja

Ako optické komunikačné era sa blíži, výroby komponentov optických komunikačných zmena z laboratória alebo v malom rozsahu výroby štýl hromadná výroba štýle, pôvodná cena znižuje tiež.Laser technológia spracovania zohráva dôležitú úlohu počas tohto obdobia.Tak ďaleko, laserové zváranie, laserové dicing, piercing a rytie technológie sú veľmi zrelý, špeciálne pre laserovú technológiu zvárania.

Princíp laserového zvárania je pomocou vysoký výkon lasera topiť povrchu materiálu a ich zvarí.To je non-kontaktné zváranie, žiadne vonkajšie sily, ktoré vám spôsobujú stres a deformácie.Zvárací čas je v milisekundy, kúrenie účinok oblasť je len do lúča so zameraním oblasti, s vysokou spracovanie účinnosť a sú vhodné pre hromadnú výrobu.

Funkcie:

1. Tento stroj prijíma 1000 / 1500 / 2000 / 3000 watt fiber laser, ktorý má vysokú elektro-optické konverznú účinnosť a dlhú laser života;

2. Laserovým lúčom kvalita je veľmi dobrá, rýchlosť zvárania je rýchle, je to viac ako 5-krát rýchlosť tradičné zvárací stroj.Zvar je v poriadku, hĺbka je veľké, kužeľa je malé, presnosť je vysoká, v plnej miere uspokojiť potreby používateľov v rôznych priemyselných odvetviach, a zváranie je pevné, hladké a ploché;

3. Celý stroj má nízku spotrebu energie, údržbu, vysokú stabilitu a dlhodobé používanie môže uložiť užívateľom veľa náklady na spracovanie;

4. Môže byť čas, rozdelenie alebo rozdelenie energie, vhodné pre rôzne spracovanie žiadostí, podporiť kontinuálne zváranie a bodové zváranie.

5. Zváranie zbraň je s zakolísania hlavu, a zváranie zbraň je ručné, flexibilné a pohodlné, a zváranie vzdialenosť väčšia.Hlavne pre veľké obrobky, fixné pozície, ako sú vnútorné pravý uhol, vonkajší pravý uhol, ploché zváranie zváranie, malé tepelné dotknutom území počas zvárania, malé deformácie, veľké zváranie hĺbka a pevné zváranie.To je pomerne flexibilný nový proces zvárania na zváranie veľkých obrobkov na dlhé vzdialenosti.

6. Dvojité zakolísania, môžete zvárať aj v smeroch X a Y.Pravidelné typ lasera zváračov len zvaru v Y smere.

Špecifikácia

Monitorovanie teploty ukazovateľ : k Dispozícii sú dvojlôžkové chrániť objektív, a ten focus objektív pre zváracej hlavy.Keď niektorý z nich je špinavé, kontrolka alarmu, a stroj sa zastaví emitting laser.

Priemyselné Vody chladenie: Jeden z thebiggest pohodlie stroj je vo vnútri vodné chladenie.To ušetrí veľa stroja rozmer.To je konštantná teplota priemyselného typu.

Ovládanie sytsem boardcard

V2 systém kontroly boardcard je základná časť uvedomiť si funkciu zmena medzi čistenie, zváranie, rezanie.

Dotykový Ovládací Panel: Jednoduché ovládanie, interaktívne ovládanie systému rozšíriť rozsah tolerancie a zváranie šírka spracovanie dielov, mať spracovanie knižnica pre rôzne kovové materiály a hrúbky.Podpora Ruština, Angličtina, Japončina, Kórejčina, Nemčina, Portugalčina, Španielčina, Arabčina Jazyk.

Podpora zváranie, čistenie, rezanie.

Automatický podávač Drôtu zariadenia: Auto režim a Manuálny režim.Podávač drôtu prístroj nebude zvolený, ak rozdiel do 0,5 mm.Ak rozdiel je viac ako 0,5 mm, drôt feeder zariadenie musí byť vybraný.Ak rozdiel je 0,6 mm, môžete použiť 0.8 mm drôt.Ak rozdiel je 0,8 mm, môžete použiť 1.0 mm drôt.Ak rozdiel je 1,0 mm, môžete použiť 1,2 mm drôt atď.

Rôzne zváracie trysky: bol stroj vybavený s rôzne zváracie trysky: 20, 16, 12, 10, 08 zváracieho drôtu na zváranie tryska, a rezacie trysky.Jeden súbor.

Vhodné Odvetvia

Spracovanie plechu

Železničná doprava

Automobily

Stavebné stroje

Poľnohospodárstvo a lesníctvo

Výroba elektrických

Výťah výroba

Domáce spotrebiče

Potravinárske strojové zariadenia

Textilné stroje.

Nástroje Na Spracovanie

Ropné strojov

Potravinárske strojové zariadenia

Kuchyňa a kúpeľňa

Dekoratívne reklama

Laser externé spracovanie služby

Naše Služby:

1,5 roka záruka na celý stroj.Do 18 mesiacov pri bežnom používaní a údržbe, či je niečo v neporiadku s počítačom, dostanete náhradných dielov zadarmo.Z 18 mesiacov, dostanete náhradné diely na obstarávaciu cenu.Budete tiež získať technickú podporu a servis všetkých životnosť.

Technická podpora:

1. Technická podpora telefonicky, e-mailom alebo WhatsApp/Skype okolo hodiny

2. Priateľské anglickej verzie príručky a prevádzky video CD disku

3. Inžinier k dispozícii služba strojov zahraničí

Po predaji služby:

Normálne stroj je správne nastavená pred odoslaním.Budete môcť používať stroj okamžite po dostal stroj.

Okrem toho, budete môcť získať bezplatné školenia, poradenstvo k našim stroj v našej továrni.Budete tiež získať zadarmo návrh a poradenstvo, technická podpora a servis e-mailom/WhatsApp/tel atď .

Špecifikácia výrobku

SKU: h49668

  • Laserového Výkonu - 1000W 1500W 2000W 3000W (voliteľné)
  • Laserový Zdroj Značky - MAX, RAYCUS, Reci, BWT
  • MIN - 1pcs
  • Šírka impulzu - 0.1-10ms
  • Je To Inteligentné Zariadenie - no
  • Hmotnosť (KG) - 150KG
  • Základné Komponenty - Tlaková nádoba, Motorové, Ložisko, Výstroj, PLC, Motor, Prevodovka
  • Hlavná Mieste Priemer - 0.6-0.5 nm
  • Menovité Napätie - 220V
  • Chladenie metóda - Vodné Chladenie
  • Názov Produktu - Najnovšie Multifunkčné Laserové Zváranie/Upratovanie/Rezací Stroj 3 V 1 Zvárací Stroj Pre Spracovanie Nehrdzavejúcej Ocele A Carb
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Rozmery - 90X43X72CM
  • Zváracie materiály - Hliník, Medi, Ocele
  • Vlnová dĺžka - 1080nm
  • Max. Výstupný Výkon - 1.5 kw 2kw 3kw
  • Package - Preglejky
  • Použitie - zváranie, rezanie, čistenie

Dať vaše hodnotenie: