Solárne Jar Veka, Osvetlenie, 6 Pack 20 Led Reťazec Fairy Star Firefly Jar Krytky Svetiel,6 Ramienka Zahrnuté(Zaváranie Nie Je Súčasťou), Terasa Garde
Osvetlenie A Svietidlá

Solárne Jar Veka, Osvetlenie, 6 Pack 20 Led Reťazec Fairy Star Firefly Jar Krytky Svetiel,6 Ramienka Zahrnuté(Zaváranie Nie Je Súčasťou), Terasa Garde

Cena:

€16.56 €25.87

Množstvo:

Popis Produktu

Veľmi Jednoduché použitie,stačí ich umiestniť vonku na priamom slnečnom svetle,Automaticky zapnúť/VYPNÚŤ, svetlo sa zapne, keď tme,a svetlo sa VYPNE, keď cez deň.

Ušetriť peniaze, pre dlhú životnosť používané; Každé svetlo obsahuje On/Off vypínač pod veko, zapnite ho skôr, než nabíjanie cez solar.Je potrebné trvať 6-8 hodín doba nabíjania jemným deň , rozsvieti sa na približne 8 až 12+hodín.

Ochrana životného prostredia a Úspory Energie: 100% solárne solárny panel, nevyžaduje žiadne externé vedenie, takže je ľahké sa dostať to všetko nastaviť.

Solárny Jar Veko Svetlá(Zaváranie Nie je Súčasťou) , Oblek pre Všetky Pravidelné Štandardné Úst,Zaváranie, Ako všetky Veľké Značky: pre Loptu,Kerr,Golden Harvest,Kilner a Generických Pohárov.

Veľmi populárne Jar String víla firefly Svetlá,nechajte svoje vyradené pohárov sa stal krásna svetlá,byť dobré pre dekorácie v celom byte.Visel nad kdekoľvek,rovnako ako terasa,výhľad do záhrady,spálňa,a tiež suitalbe na spoločenské,svadobné,vianočné,farba teplá biela,ľahko urobiť srdečne atmosféru pre rodinu.

Priemer: 70 mm/2.76 palec

Farba: ako je znázornené

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ, meď

Obsah Balenia:

6 * jar veko string svetlá

6 * Oceľové Drôtené Vešiaky

1 * box

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: h55765

  • Certifikácia - ŽIADNE
  • Je Žiarovky Zahrnuté - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: