Typ C USB C Plug Konvertor Jednosmerného prúdu PD Adaptér Nabíjací Kábel
Periférnych Zariadení

Typ C USB C Plug Konvertor Jednosmerného prúdu PD Adaptér Nabíjací Kábel

Cena:

€7.66 €10.79

Množstvo:

Popis Produktu

Nabíjanie príkon: 90W alebo vyšší.

Konektor na USB C kábel, ideálny pre nabíjanie svojho zariadenia s výkonom banky alebo USB C sieťovej nabíjačky.Rozlúčiť kúpiť extra adaptér (Len pre Nabíjanie, nie Synchronizáciu údajov.).

Odolný notebook konektor na USB C Kábel s reverzibilné USB-C konektor.

1.8 meter je dostatočne dlhý na pripojenie zariadenia, keď ste ešte plnenie v spálni, kancelárii alebo kdekoľvek budete chcieť.

Špecifikácie:

Použiteľné modely: pre Router , Talentcell DC UPS , pre Calix ONT , Modem , Server , pre Hyperjuice batérie alebo iné sady batérií , DVR DVD prehrávače , Tlačiareň , Dataprojektor , Počítač, alebo pre Dell , pre HP , pre Acer , pre Toshiba atď. Maximálne 45 w 65w 90w 100w PC notebooky do PD AC adaptéry.

Použiteľné modely: pre Lenovo Thinkpad E420 E430 T60p T61 Z60T T60 T420 T430 F25,atď.

Tipy: je To konektor adaptéra converter kábel cez USB Typu C notebooky.Budete potrebovať jeden USB-C Adaptér alebo napájanie banky, aby ho podporil.Ale USB napájací adaptér alebo napájanie banka by mala dostatok energie (príkon) na nabitie notebooku.

Ako zistiť, či váš výkon banky alebo usb typu c adaptérom sa hodí pre váš notebook?Môžete skontrolovať špecifikácia na spodnej strane notebooku,tam môžete vidieť notebook textu,ako napríklad "20V 3.25 A 65W",potom môžete použiť 65w(alebo vyšší) výkon banky alebo usb c adaptér a nabite ju.Ak si má iba 18W, bude to nefunguje.Prosím, neváhajte a kontaktujte služby zákazníkom ak existuje akákoľvek pomoc v núdzi.

Materiál: Kov + Pletená Drôt

farba: čierna

Obsah Balenia:

1 x PD Adaptér Nabíjací Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: h67980

  • Druh - Napájací Kábel
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: