Biela Photocards Úložný Box Kórejský Idol Karty Organizátor Skladovanie Prípade Stôl, Kontajner Školy Grafické Efekty Candy Držiteľ Darček Decor
Stôl Príslušenstvo & Organizátor

Biela Photocards Úložný Box Kórejský Idol Karty Organizátor Skladovanie Prípade Stôl, Kontajner Školy Grafické Efekty Candy Držiteľ Darček Decor

Cena:

€0.70 €1.30

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcie:

1.Mnohé aplikácie: súbor môže byť použitý pre ukladanie fotografií, karty, tlačidlá & zdobením, textílie, pečiatka podložky, alkoholické atrament fľaše, washi pásky, cievky na nite, vyšívacie nite.

2.Bezpečné skladovanie: krabice sú vybavené aflip,tak, že zostanú zatvorené a udržať vaše potreby zabezpečiť bez ohľadu na to, kde ste si ich.

3.Skvelý dizajn: výhodné otvoriť a zatvoriť, a hladko hrany môžu eliminovať riziko akéhokoľvek chaotický zatekanie počas vašich ciest

4.Základné náležitosti: uchovávajte ich ako základné skladovacích kontajnerov pre malé predmety v domácnosti alebo v garáži, môžete vložiť niektoré krásny obraz alebo pomocou pásky na výzdobu to ako dovolenku dar tin držiteľov.

5.Organizovanie a chrániť svoje karty: vnútorné steny skrinky pevne fix karty, na mieste, ktoré im umožňuje zásobník spolu úhľadne, čo je dobré pre ochranu a organizovanie karty,karty, nálepky.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky:Malé karty, nálepky, skladovanie bieleho poľa

Materiál:plastové

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:9.5 cm/3.74 v*6typ/2.36 v

Množstvo:1Pcs

Balenie obsahuje:

1 Ks úložný box

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia výrobku

SKU: h24832

  • Názov Značky - JTZTF
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: