10 KS Plastových Zametanie Robot Bočné Kefa Náhradná Bočné Kefy Plast Materiál, Náhradné Diely pre X30 Vysávač
Elektrické Hlboké Kotly

10 KS Plastových Zametanie Robot Bočné Kefa Náhradná Bočné Kefy Plast Materiál, Náhradné Diely pre X30 Vysávač

Cena:

€3.70 €7.54

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcie: Dosiahnuť presné a efektívne čistenie s kvalitu 10pcs bočné kefa robotické vysávače náhradné diely, príslušenstvo.

Vyrobené z odolného plastového materiálu, tieto bočné kefa, príslušenstvo sú navrhnuté tak, aby dokonale na spodnej časti robota vysávače, účinne zmietla prachu a nečistoty z každého rohu.

Vhodné pre rušné domácnosti alebo househusbands, ktorí hodnota efektívne čistenie, tieto bočné kefa, príslušenstvo ľahšie udržiavať podlahy čisté, šetrenie času a energie.

Vhodné pre rôznych domácich prostrediach, ako sú obývacie izby, spálne a kuchyne, ako aj kancelárske priestory a reštaurácie, tieto bočné kefa, príslušenstvo zlepšiť čistotu a efektivity práce.

Upgrade vašej čistenie rutinné s týmito všestranný bočné kefa, príslušenstvo.Skúsenosti bezproblémová inštalácia a vychutnajte si pohodlný priestor na bývanie.

Špecifikácie: Materiál: Plast Platné Model: Pre X30 Kategória: Ako na Obrázku) Poznámka: Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Balenie Obsahuje: 10x Bočné Kefy

Špecifikácia výrobku

SKU: h30650

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Bočné Kefy
  • Vákuová Časť Typ - Kefy
  • Druh - Vysávač Časti

Dať vaše hodnotenie: