Vyhrievané Stôl Pad 3, Kúrenie Úrovne Touch Ovládania Teplé Veľká Podložka Pod Myš Notebook, Klávesnica Mat Rozšírené Vydanie Hry Podložka Pod Myš 28 X 12
Stôl Príslušenstvo & Organizátor

Vyhrievané Stôl Pad 3, Kúrenie Úrovne Touch Ovládania Teplé Veľká Podložka Pod Myš Notebook, Klávesnica Mat Rozšírené Vydanie Hry Podložka Pod Myš 28 X 12

Cena:

€13.51 €28.15

Množstvo:

Popis Produktu

Dopriať v pohodlí s našimi teplé stôl podložka vyrobená z nepremokavé a tepelne izolačného materiálu.Šité okraje zabezpečenie trvanlivosti, zatiaľ čo vysoké, stredné a nízke nastavenia s oranžová, zelená a modrá svetlá ponúkajú relaxáciu tela.Ideálne ako darček vašich blízkych ocenia rozmaznávanie skúsenosti.

Funkcie:

Produkt materiál: PVC kvality

Veľkosť produktu: 70*31 cm/27.56*12.2 cm

Výkon: 65w

Zoznam:

1 x vyhrievané stôl pad

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Ovládanie Teploty: Prispôsobiť teplo vašej práce s ľahkosťou.Prepínač poskytuje 3 teplotné nastavenia: vysoká označené orange, stredné označené zelenou, a nízke označené modrou farbou.Jednoducho dosiahnuť nízke a kliknite na položku vypnúť znova na výkon dole.

2.Vynikajúcu Kvalitu: Vyrobené z kvalitného materiálu PVC a gumy podklad, tento vyhrievané stôl podložka má šité okraje, aby sa zabránilo rozstrapkaniu a non-slip dizajn na spodnej zabezpečiť stabilné myši prevádzky.

3.Štyri Vrstvy, Bezpečnosť, Design: vyhrievaným stôl podložka je ideálnym bezpečnostné riešenie.Pomocou super nepremokavé a tepelné izolačné materiály, poskytuje skvelý tepla s štyri-vrstva bezpečnosti, dizajnu a skratový výkon, dáva vám istotu optimálnu ochranu.

4.Praktické Využitie: Táto vyhrievané stôl podložka môže byť použitá na spánok na stôl, rozmaznávať vaše telo, alebo teplé nohy tým, šliapať na chodidlách.Je mäkké, hladké a upokojujúci pre vašu pokožku a svaly.

5.Úžasný Darček: Majte ruky a nohy toasty s tromi teplo úrovne a časovač nastavenia, ideálne pre prácu, štúdium alebo relaxáciu.Vyrobené z odolného, ktorý sa ľahko čistí, materiálov, je to ideálny darček pre rodinu, priateľov, spolužiakov, spolupracovníkov a seba.

Špecifikácia výrobku

SKU: h72441

  • Číslo Modelu - Počítačové príslušenstvo vankúš
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: