Narodeniny Číslo Sviečky Farebné Kreslené Narodeninové Sviečky Veľkú Tortu, Sviečky, Dekorácie Narodeniny Číslo Sviečka Vňaťou Acessoriess
Home Decor

Narodeniny Číslo Sviečky Farebné Kreslené Narodeninové Sviečky Veľkú Tortu, Sviečky, Dekorácie Narodeniny Číslo Sviečka Vňaťou Acessoriess

Cena:

€3.42 €6.85

Množstvo:

Popis Produktu

Narodeniny Číslo Sviečky Farebné Kreslené Narodeninové Sviečky Veľkú Tortu, Sviečky, Dekorácie Narodeniny Číslo Sviečka Vňaťou Príslušenstvo

Predajné Miesta:

1. Priateľské k pokožke materiál: Naše narodeniny číslo sviečky sú vyrobené z vysoko kvalitnej parafín materiálu, ktorý je bez zápachu a nie je ľahké zlomiť.Sú bezpečné a spoľahlivé pre vašu pokožku a zdravie, a odolné, na dlhodobé používanie.

2. Jednoduché použitie: Tieto narodeniny číslo sviečky nie sú jednoduché na skládku, ľahko opraviť, a jednoduché vloženie a zapáľte.Môžete jednoducho umiestniť ich na tortu a svetla je až na slávnostnú oslavu.

3. Blistri karty balenie: Účinne zabraňuje sviečky od stlačenia, je viac ochranné a je vhodné ukladať.Sa zabránilo drvenie a poškodenie efektívne pre bezproblémové oslavy.

4. Honosné Čísla: skvelý dizajn - na Tieto narodeniny číslo sviečky nie sú to len obyčajné sviečky, sú flash čísla, ktoré oživia s oslňujúci lesk.Fusion digitálnych a dinosaur prvkov z nich robí unikátne a zábavné.

5. Ideálny Cake Decoration: Tieto narodeniny číslo sviečky sú základné položky na strane koláče, meranie približne 6.8 cm a 14 cm celková dĺžka (vrátane sviečka trubice).

Popis:

Oslávte s štýl pomocou nášho Dinosaura Číslo Sviečku!Bezpečné a spoľahlivé s jeho ľahké-to-use dizajn, účinne zabraňuje sviečky od stlačenia.Syntézy digitálne a dinosaur prvky, ideálne pre akúkoľvek oslavu.Každé číslo sa predávajú samostatne.

Funkcie:

Materiál: parafín

Tvar: Číslo

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farba sa môže mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiely vo veľkosti.

Zoznam produktov:

dinosaurov narodeniny sviečka*1

Špecifikácia výrobku

SKU: h95345

  • Ručné - No
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Umenie Sviečka
  • Materiál - Parafín
  • Produkt - Všeobecné Sviečka
  • Použitie - Narodeniny

Dať vaše hodnotenie: